20 February 2009

JAWATAN KOSONG

Salam...

Jawatan Kosong UiTM

Iklan jawatan kosong di Universiti Teknologi Mara (UiTM)
Tarikh tutup 2 Mac 2009

[Ads delivered by FeedBlitz]
Universiti Teknologi MARA dengan ini mempelawa calon-calon Bumiputera Warganegara Malaysia yang berkelayakan dalam bidang-bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan tetap/kontrak/sementara di Kampus Shah Alam dan Cawangan bagi memenuhi Wawasan 2020 Negara.

senarai jawatan dan maklumat lengkap sila lihat disini


Permohonan KPLI

Permohonan Kursus Perguruan Lepasan Ijazah (KPLI) & KPLI j-QAF
Tarikh tutup 1 Mac 2009

[Ads delivered by FeedBlitz]
Kementerian Pelajaran Malaysia mempelawa calon yang berkelayakan, berpotensi, berminat dan beriltizam untuk mengikuti Kursus Perguruan Lepas Ijazah (Sekolah Rendah) Mode Sepenuh Masa atau Kursus Perguruan Lepas Ijazah (Sekolah Rendah) j-QAF Mode Latihan Perguruan Berasaskan Sekolah di Institut Pendidikan Guru.

maklumat lanjut boleh didapati disini

Jawatan Kosong YPNH

Iklan jawatan kosong di Jawatan Kosong di Yayasan Pembangunan Nur Hikmah
Tarikh tutup 27 Februari 2009

[Ads delivered by FeedBlitz]
Yayasan Pembangunan Nur Hikmah (YPN) adalah sebuah yayasan bagi membantu golongan yang memerlukan terutamanya anak-anak yatim, miskin & terbiar. Selain dari itu YPN juga menjalankan banyak program bagi membantu ibu-ibu tunggal serta surirumah untuk berdikari dan menambah pendapatan. Sehubungan dengan itu YPN menjemput anda yang berkelayakan dan berminat untuk menyertai YPN sebagai kakitangan sepenuh masa bagi mengisi jawatan-jawatan berikut :

1. Pengurus Program
2. Penyelia Program
3. Guru Tahfiz
4. Penyelia Asrama
5. Webmaster
6. Pereka Grafik
7. Kerani
8. Pekerja Am
9. Penghantar Cepat
10. Juruteknik IT
11. Programmer
12. Guru Bahasa Inggeris

Kepada yang berminat dijemput menghantar CV kepada email info@nurhikmah. org.my . Tarikh tutup permohonan ialah pada 27hb Februari 2009 jam 3.00 petang. Hanya calon-calon yang layak akan dihubungi.

YAYASAN PEMBANGUNAN NUR HIKMAH
No. Pendaftaran : 646393-A
No. 16-3, Jalan Mesra Niaga,
Taman Mesra,
43000 Kajang,
Selangor Darul Ehsan.
Telefon :03-87332411
Fax :03-87332967

EMAIL : presiden@nurhikmah.org.my


Jawatan Kosong UMP

Assalaamualaikum,

Jika ada sahabat atau saudara-mara yang ingin menjadi pensyarah bidang Sistem dan Rangkaian Komputer, anda dipelawa untuk memohon di Universiti Malaysia Pahang. Kekosongan tahun ini sahaja seramai 4 orang. Yang degree, master atau yang ada PhD sekalipun digalakkan untuk apply. Yang penting pastikan ijazah sarjanamuda dapat 3.0 pointer ke atas.

sila hubungi saya untuk maklumat dan tindakan lanjut. perkara ini dibawa terus ke ketua jabatan untuk urusan pencalonan dan interview. harap dapat disebarkan kepada sahabat-sahabat yang lain.

Abdullah Mat Safri
Pensyarah Universiti Malaysia Pahang
014-6062528
09-5492125


Iklan jawatan kosong di Universiti Malaysia Pahang
Tarikh tutup 23 Februari 2009

Kami adalah sebuah institusi pendidikan tinggi awam yang menjurus kepada bidang kejuruteraan dan teknikal berteknologi tinggi serta beriltizam menjadi salah satu universiti yang bertaraf dunia berasaskan teknikal mempelawa calon-calon intelektual dan cintakan ilmu untuk sama-sama menyumbang tenaga dan idea bagi melahirkan insan cemerlang dengan mengisi kekosongan jawatan di UMP.

-Pembantu Tadbir (perkeranian/operasi)- N17
-Pegawai Tadbir - N41

CARA MEMOHON

Permohonan hendaklah dibuat secara ON LINE dengan mengisi maklumat pemohon di laman web rasmi UMP iaitu http://www.ump.edu.my. Calon diwajibkan untuk “memuat naik” resume dan sijil-sijil serta mencetak Surat Pengesahan Permohonan On-Line (Selepas tamat mengisi butiran permohonan melalui web rasmi UMP) dan hantar permohonan beserta dengan salinan sijil akademik dan lain-lain dokumen yang telah disahkan ke alamat yang tertera di bawah. Permohonan yang tidak dibuat secara ON LINE melalui Laman Web Rasmi UMP tidak akan dilayan.

Boleh layari webite ini utk pelbagai jawatan kosong http://malaysiancareer.com/

No comments:

Post a Comment

Syukran atas komentar anda

BANNER NISA' PAHANG 2011

BANNER NISA' PAHANG 2011

PERSONA 2010

PERSONA 2010

GHSi

GHSi

BORANG NISA' ONLINE

BORANG NISA' ONLINE